home contact links    
  nieuws  

Bedrijven


Als ondernemer wilt u zekerheid voor uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers. Samen met u kijken wij naar de risico’s waaraan uw bedrijf bloot gesteld zou kunnen worden. Wat zijn de gevolgen als u iets overkomt? Hebt u een voorziening als u arbeidsongeschikt raakt? Of als er zich iets binnen uw bedrijf voor doet. Hoe zit het met uw personeel? Voor al deze vragen zoeken we een passende oplossing.

En natuurlijk blijft het niet alleen bij het adviseren en bemiddelen voor de juiste verzekeringen. Ook in geval van schade kunt u rekenen op onze deskundigheid.

Dus of u nu een startende ondernemer bent of dat u een second opinion op uw bestaande ver-zekeringspakket wilt? Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om onze meerwaarde aan u aan te tonen.afm + kifid
 

Verzekeren tegen
internet risico’sWe doen tegenwoordig steeds meer via internet. Ongezien brengt dat ook gevaren met zich mee. Hacken, cyberpesten, koop- en verkoopfraude of identiteitsfraude. U kunt u zich daartegen wapenen.

Waarbij moet u als particulier dan aan denken? Een verzekering die door u geleden schade dekt, dekking biedt bij de verdediging van uw belangen (rechtszaak), in geval van aantasting van de e-reputatie het verschonen en verdringen van informatie.

Als zakelijke klant moet onder anderen gekeken worden naar uw specifieke activiteiten. Diverse te verzekeren risico’s zijn; inbreuk op privacy, kosten van inbreuk, bedrijfsschade, schade door hackers, cyberafpersing of cyberaansprakelijkheid.

Geïnteresseerd? Bel of mail me gerust.

 
dot-komdesign.nl