home contact links    
  nieuws  

Bedrijven


Als ondernemer wilt u zekerheid voor uzelf, uw bedrijf en uw medewerkers. Samen met u kijken wij naar de risico’s waaraan uw bedrijf bloot gesteld zou kunnen worden. Wat zijn de gevolgen als u iets overkomt? Hebt u een voorziening als u arbeidsongeschikt raakt? Of als er zich iets binnen uw bedrijf voor doet. Hoe zit het met uw personeel? Voor al deze vragen zoeken we een passende oplossing.

En natuurlijk blijft het niet alleen bij het adviseren en bemiddelen voor de juiste verzekeringen. Ook in geval van schade kunt u rekenen op onze deskundigheid.

Dus of u nu een startende ondernemer bent of dat u een second opinion op uw bestaande ver-zekeringspakket wilt? Wij gaan graag met u rond de tafel zitten om onze meerwaarde aan u aan te tonen.afm + kifid
 

Vakantietijd nadert


Gaat u met vakantie? Zorg voor een goede reisverzekering. Een doorlopende reisverzekering is aantrekkelijker dan u wellicht denkt. Met een reisverzekering verzekert u bijvoorbeeld bagage, ziektekosten en hulpverlening in het buitenland. Gaat u bijzondere of gevaarlijke sporten doen tijdens uw vakantie? Check of dit is verzekerd op de reisverzekering.

Met de caravan op vakantie? In Duitsland, Polen en Portugal hebt u een groene kaart voor uw caravan nodig. Ook als u voor het bereiken van uw bestemming door deze landen rijdt. Vraag de groene kaart tijdig aan.


Wilt u meer weten? Bel gerust.
 
dot-komdesign.nl