home contact links    
  nieuws  

Sparen


Wilt u sparen en een aantrekkelijke rente ontvangen? Dat kan bij ons heel eenvoudig. Bij ons spaart u op de manier die het beste bij u past.

Met Internetsparen bieden wij u een toprente op een internetspaarrekening. Vraag gerust naar de actuele rente!

Als u langere tijd geen beroep hoeft te doen op uw spaargeld, dan hebben wij mogelijkheden om uw spaargeld vast te zetten op een spaardeposito zodat u een nog hogere rente kunt ontvangen.

Voor onze zakelijke relaties hebben wij ook interessante spaarmogelijkheden. Neem gerust contact op voor de diverse mogelijkheden. Wij adviseren u graag.afm + kifid
 

Vakantietijd nadert


Gaat u met vakantie? Zorg voor een goede reisverzekering. Een doorlopende reisverzekering is aantrekkelijker dan u wellicht denkt. Met een reisverzekering verzekert u bijvoorbeeld bagage, ziektekosten en hulpverlening in het buitenland. Gaat u bijzondere of gevaarlijke sporten doen tijdens uw vakantie? Check of dit is verzekerd op de reisverzekering.

Met de caravan op vakantie? In Duitsland, Polen en Portugal hebt u een groene kaart voor uw caravan nodig. Ook als u voor het bereiken van uw bestemming door deze landen rijdt. Vraag de groene kaart tijdig aan.


Wilt u meer weten? Bel gerust. 
dot-komdesign.nl