home contact links    
  nieuws  

Sparen


Wilt u sparen en een aantrekkelijke rente ontvangen? Dat kan bij ons heel eenvoudig. Bij ons spaart u op de manier die het beste bij u past.

Met Internetsparen bieden wij u een toprente op een internetspaarrekening. Vraag gerust naar de actuele rente!

Als u langere tijd geen beroep hoeft te doen op uw spaargeld, dan hebben wij mogelijkheden om uw spaargeld vast te zetten op een spaardeposito zodat u een nog hogere rente kunt ontvangen.

Voor onze zakelijke relaties hebben wij ook interessante spaarmogelijkheden. Neem gerust contact op voor de diverse mogelijkheden. Wij adviseren u graag.afm + kifid
 

Verzekeren tegen
internet risico’sWe doen tegenwoordig steeds meer via internet. Ongezien brengt dat ook gevaren met zich mee. Hacken, cyberpesten, koop- en verkoopfraude of identiteitsfraude. U kunt u zich daartegen wapenen.

Waarbij moet u als particulier dan aan denken? Een verzekering die door u geleden schade dekt, dekking biedt bij de verdediging van uw belangen (rechtszaak), in geval van aantasting van de e-reputatie het verschonen en verdringen van informatie.

Als zakelijke klant moet onder anderen gekeken worden naar uw specifieke activiteiten. Diverse te verzekeren risico’s zijn; inbreuk op privacy, kosten van inbreuk, bedrijfsschade, schade door hackers, cyberafpersing of cyberaansprakelijkheid.

Geïnteresseerd? Bel of mail me gerust.
 
dot-komdesign.nl